T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / YILDIRIM - ŞEHİT PİYADE ER NEZİR AKGÜL İMAM HATİP ORTAOKULU

ŞEHİT PİYADE ER NEZİR AKGÜL İMAM HATİP ORTAOKULU

Telefon
0224 360 40 70
Belgegeçer
0224 364 81 05
WEB
https://nezirakguliho.meb.k12.tr
Adres
Vatan Mah. 3.Güleç Sk. Nu.13 16270 Yıldırım/BURSA
Vizyon
Özgürce fikir beyan eden, katılımcı yaklaşımlı; sorun çözücü olan; kendine güvenen ve çevresinde güven oluşturan; kişilik, insan ilişkileri ve manen sağlıklı; toplumun milli ve manevi değerlerine sahip çıkan ve bu konularda önder olan bireyler yetiştiren bir kurum olmak...
Misyon
Evrensel etik kurallarını içselleştirmiş ve davranışlarına yansıtabilen, çok yönlü, iş birliğine yatkın, eleştirebilen ve eleştiriye açık olan, milli-manevi değerlerimizi özümsemiş, doğru dini bilgileri doğru kaynaklardan edinmiş, yaşatmayı da önemseyen, hayata ve canlılara saygılı yüksek karakterli ve nitelikli insan yetiştirmektir...
Başarılar
Okulumuzun sosyal, sportif ve akademik alandaki ayrıntılı başarılarını görmek için www.nezirakgul.k12.tr adresini ziyaret ediniz.
Öğretmen :1
Öğrenci :51
Derslik :3
Kütüphane Kitap Sayısı :4508
Öğretim Şekli :Sabahçı
Saatler
07.30 - 13.10
Isınma
Doğalgaz-Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Okulumuz il merkezinde olup Gökdere metro istasyonuna 2km, Davutdede metro istasyonuna 1,5km yürüme mesafesindedir. Ayrıca okulumuza, önünden geçen otobüsler, Vatan Mah. minibüsleri ve 350m mesafedeki Vatan dolmuşlarıyla ulaşım feden geçmektedir)

sağlanabilmektedir.
Otobüsler şunlardır:
19/C 20 43/D 98 (Önünden geçmektedir)
20/A (250m mesafeden geçmektedir)
43/A (280m mesafeden geçmektedir)
D/1-B (280m mesafeden geçmektedir)
D/1-A (700m mesa
Servis Bilgisi
Okulumuz Vatan Mahallesi´ndeki okullar bölgesinde yer almakta ve Faik Çelik Kız Meslek Lisesi ile yan yana bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Yıldırım Belediyesi binasına 2200m mesafededir. Ayrıca Osmangazi ilçesindeki BTSO Eğitim Vadisi ile arasından bir dere geçmekte, Vadinin tam karşısında Yıldırım ilçesi tarafında kalmaktadır.

Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır